Wednesday, 20 May 2015

Pasar Gang Baru

Nggambar bareng konco konco Urban Skethcers Semarang lokasine ono ning Pasar Gang Baru daerah Pecinan Semarang. Iki pasar rame banget yen isuk ... suasana e kemruyuk, sing dodol akeh sing tku yo akeh ... ha ha ha ... tapi asyik tenan nggambar e.

Pasar Gang Baru.
Daily morning bazaar. Brushpen and water colour on A3 sketchbook.

Bar rampung nggambar kahanan pasar iki, sing cedak e ono kelenteng, ujug ujug ono rombongan barongsay ... sempat nggambar wong e tapi ora barongsayne ...

Brushpen and watercolour on A5 Sketchbook.

Brushpen and watercolour on A5 Sketchbook.



3 comments: