Wednesday, 20 May 2015

Omah Loji ning Matingan Rembang. (Teak old house)

Iki sketsa ning daerah Rembang, pas e ning Mantingan. Iki omag loji kuno jaman Londo. Omah kayu jati ning pinggiran alas jati. Omah loji iki ngarep e ono kolam renang e lan ning sisih kiwone ono lapangan tenis.

A pen sketch of an old teak house from the colonial time. Located in Mantingan, Rembang, this teak house has a swimming pool and tennis court.

Omah kayu jati, loji kuno.
Old teak house.


2 comments: